НОВИНИ ГРАД » Статті » Шкіряні сумки – стильний аксесуар на кожен день
Кожаные сумки – стильный аксессуар на каждый день
Читати grad.ua у  

Сумки, портмоне, клатчі, рюкзаки та інші аксесуари стали не просто модним аксесуаром, а потребою. Вийти з дому з порожніми руками сьогодні практично неможливо – телефон, ключі, гроші – мінімальний набір для кожної людини. Зручна та якісна сумка допоможе не лише розмістити необхідні речі, а й наголосити на вашому індивідуальному стилі.

Ви можете вибрати універсальну сумку або рюкзак на кожен день або підібрати кілька аксесуарів під різні образи - головне це якість виробу. Магазин аксесуарів із натуральної шкіри Vito Torelli гарантує ідеальну якість пошиття кожного виробу.

Жіночі сумки: особливості вибору

Асортимент жіночих сумок та їх різновидів настільки величезний, що багато губляться під час виборів. Місткі сумки, рюкзаки, дамські сумочки або поясні моделі – інтернет-магазин сумок з натуральної шкіри пропонує різні варіанти, кожен з яких має масу переваг. Як вибрати таку модель, яка закриє всі потреби?

Декілька рекомендацій щодо вибору сумочки для жінки:

  1. Оцініть ваш гардероб та стиль одягу, який переважає у вашому житті. Для дівчат, які віддають перевагу спортивному стилю, підійде поясна сумка або рюкзак. Якщо ви віддаєте перевагу класиці, то відмінно поєднуватиметься з образом ділова сумочка.
  2. Проаналізуйте кількість предметів, які повинні бути під рукою. Якщо ви працюєте з документацією, краще підібрати аксесуар, який з легкістю вмістить папку з документами. Для мам з малюками чудовим помічником стане рюкзак, який не тільки відрізняється місткістю, а й звільняє руки.
  3. Враховуйте особливості сезону. Як правило, жіночі сумки в залежності від сезону відрізняються кольоровою гамою – в осінньо-зимовий період переважають класичні кольори (беж, коричневий, чорний або сірий), а у весняно-літній сезон – яскраві та світлі відтінки (рожевий, блакитний, жовтий та інші).

женские сумки

Визначивши тип аксесуара, зверніть увагу на пошиття та якість виробу. Рівні шви, міцні застібки та блискавки, натуральний матеріал, щільна підкладка – те, що відрізняє якісний виріб від дешевки.

Краще вибрати якісну сумочку, яка прослужить кілька сезонів, ніж віддати гроші за аксесуар, який за кілька тижнів стане непридатним. Хороші сумки тривалий час виглядатимуть так, ніби їх дістали тільки з упаковки.

Аксесуари для чоловіків: необхідність чи предмет іміджу?

Чоловічі аксесуари в сучасному світі така ж потреба, як і сумочки для жінок. Кількість предметів, які чоловік бере із собою, збільшується з кожним днем. Портмоне, смартфон, візитниця, ключі від будинку та автомобіля – найменша частина предметів, які чоловіки носять із собою.

Аксесуари для чоловіків сьогодні не відрізняються асортиментом жіночих. Величезне розмаїття портмоне, портфелів, сумок та рюкзаків дозволяють кожному чоловіку вибрати саме той, який задовольнить усі потреби.

Класичні сумки на плече, поясні сумки, портфелі та рюкзаки пропонуються у різних варіаціях. Ви можете підібрати класичну або спортивну модель, залежно від стилю та уподобань.

Тому чоловіча сумка чи шкіряне портмоне може стати чудовим подарунком для чоловіка. Ви можете зробити шикарний подарунок коханій людині, батькові, брату, другу чи колезі, підібравши якісний та стильний аксесуар із натуральної шкіри. Такий презент стане чудовим сюрпризом на День народження, Новий рік чи професійне свято.




Схожі новини

Коментарі

  1. Пользователь Вячеслав
    23 серпня 2022 11:48

    здесь выбор прикольный