Новини Одеси 13.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 13 лютого 2024 року

У вівторок вдень ворог спрямував по Одесі керовану авіаційну ракету Х-59 з літаків тактичної авіації, що маневрували над акваторією Чорного моря. 

На автодорозі Одеса - Рені загинула жінка-водій. 

Про роботу дошкільних навчальних закладів Одеси розповіла директор департаменту освіти та науки Олена Буйневич. 

В Одесі за хабар затримали лікарку одного з медичних закладів. Медпрацівниця вимагала гроші за підтвердження інвалідності. 

А за документи, що підтверджують непридатність до військової служби, організатор злочинної схеми вимагав 8 тисяч доларів.

Інструктор з виживання Гліб Скоробогатов поділився порадами – на що варто звернути першочергову увагу військовим взимку. 

Смертельна аварія на Одещині – мікроавтобус врізався у припарковану вантажівку, водій загинув.

А в Ізмаїльському районі внаслідок ДТП постраждали три жінки. 

В Україні затвердили порядок перерахунку вартості комунальних послуг. В теорії це означає, що за неякісно надані послуги можна не сплачувати в повному обсязі. 

Тим часом, через підвищення цін на енергопостачання, за минулий рік майже на 13 відсотків зросли і деякі інші тарифи – підрахували в Держстаті. 

В Одеській області за допомогою дрона затримали ухильників, які намагалися втекти до Придністров'я. 

Провалився в яму і голосно скиглив. В Одесі поліцейські врятували з-під завалів цуценя. 

У «Хабі Ветеран» нашій знімальній групі розповіли, які можливості гарантує держава для професійної адаптації військових і членів їх родин.

Змінити професію сьогодні можна в будь-якому віці. І якщо обставини змусили покинути своє місто, звільнитися з роботи, це не привід впадати у відчай. 

 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: