Новини Одеси 12.01.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 12 січня 2024

Російські загарбники обстріляли мирні квартали Херсона з артилерії. На вулиці загинула жінка, яка йшла на роботу. 

Росія отримала партію шахедів з реактивним двигуном від Ірану і балістичні ракети від Північної Кореї, повідомляють військові. 

Товариство Червоного Хреста в Одесі продовжує надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам. 

Схоже на те, що зима повністю увійшла у свої права на всій території України. Патрульна поліція області продовжує активну роботу та дає пораду як водіям, так і пішоходам щодо підтримки безпеки на дорогах у зв’язку з погодними умовами. 

Десятки мільйонів гривень необхідні для відновлення будинку, який суттєво постраждав внаслідок ракетної атаки РФ по Одесі наприкінці минулого року, а саме 29-го грудня. 

Аварія на трасі Одеса-Рені – перекинулася вантажівка з піском. 

В Одесі за хабар затримали чиновника Держспоживслужби. 

На які першочергові данні дивитися під час вибору продуктів? У законодавстві України прописано – інформація про продукт на етикетці не має вводити в оману. Тому в нас на законодавчому рівні діють правила маркування. З початком повномасштабної військової агресії правила дещо спростили. 

В Одесі пройшов Всеукраїнський турнір по боксу серед юніорів, присвячений пам'яті заслуженого тренера України Михайла Кореновського, який загинув внаслідок ворожого обстрілу Дніпра в січні минулого року. 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: