Новини Одеси 01.08.2023

Новини Одеси 01.08.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 1 серпня 2023

З 1 серпня Національний банк України запроваджує нові правила внесення готівки через термінал самообслуговування. Тепер «анонімно» поповнити чужий чи навіть свій банківський рахунок буде неможливо.

Українським підприємцям повертають довоєнні податки.

Ситуація на паливному ринку України залишається досить напруженою. Поступове подорожчання палива на 1-2 гривні на тиждень може призвести до серйозних наслідків, кажуть експерти галузі. Так, у серпні цінник на паливо може значно піти вгору і закріпитися на рівні 60 гривень за літр бензину та 55 гривень за літр дизеля.

До українського гирла Дунаю почали заходити іноземні кораблі.

Протягом тижня в Одесі з'явилися на світ 80 дівчаток та 78 хлопчиків.

Учні у школах цього навчального року навчатимуться майже на місяць довше. Освітній процес розпочнеться зазвичай 1 вересня, а триватиме до 28 червня 24 року.

1 серпня – Всесвітній день боротьби з раком легень. Це захворювання є одним із найпідступніших, адже на ранніх стадіях його основні симптоми мало виявляються, а на пізніх – не піддаються лікуванню.

Безвідповідальність водіїв чи людський фактор. Продовжують дивувати щоденні зведення дорожньо-транспортних пригод.

Загалом за останню добу правоохоронці відпрацювали понад 900 викликів на лінію 102.

Служба безпеки України ліквідувала підпільний міжрегіональний паспортний стіл. Там робили фальшиві документи щодо легалізації іноземців.

За три з половиною тисячі доларів переправляли охочих уникнути мобілізації за кордон. В Одесі правоохоронці викрили злочинну схему

Розширено перелік військовослужбовців, які мають право на демобілізацію.

Увечері 1 серпня жителі України зможуть спостерігати унікальне астрономічне явище «осетрового супермісяця».

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: