Новини Одеси 27.07.2023

Новини Одеси 27.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 27 липня 2023

Трагічна подія на узбережжі Одеси. Купання під час шторму на морі фатально закінчилося для двох підлітків. Молоді люди втопилися.

Другу добу поспіль в Одесі вирує негода.

Майже 200 мільйонів із бюджету Одеси будуть направлені на допомогу силам протиповітряної оборони та мобільним вогневим групам. На позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради члени виконкому підтримали внесення змін до міських програм «Безпечне місто» та допомоги ТРО.

Президент Володимир Зеленський разом із міністром охорони здоров'я Віктором Ляшком сьогодні 27 липня відвідав деякі медичні заклади Одеського регіону.

Черговий ракетний удар по портовій інфраструктурі Одеської області завдали військові Росії в ніч проти 27 липня. Внаслідок прильоту в одну з адмінбудівель порту вбито співробітника підприємства.

У Повітряних силах ЗСУ уточнили, що вночі окупанти намагалися атакувати аеродром у Старокостянтинові Хмельницької області. На щастя, всі ворожі дрони були збиті.

Одеса тільки начитає приходити до тями після нещодавньої ворожої ракетної атаки РФ. Що стосується зруйнованих пам'яток архітектури, то на першому етапі необхідно зберегти конструкції будівель. Мається на увазі консервація та стабілізаційні роботи.

Збільшилася кількість жертв ракетного удару по Одесі в ніч проти 23 липня. У четвер уранці рятувальники під час розбору завалів виявили тіло жінки.

За матеріалами СБУ, заочно до тюремного ув'язнення засуджено ще 18 депутатів держдуми РФ, 73 – «на черзі».

СБУ та Укрпошта ввели в обіг марку, присвячену роботі спецслужби та її внеску на захист країни.

За даними Міністерства охорони здоров'я, в Україні продовжують фіксувати випадки захворюваності на кір.

На Одещині викрили та затримали наркоаграрію.

Директор та ветеринарна служба Одеського зоопарку буквально – живуть на роботі.

Про те, як городяни заспокоюють своїх домашніх тварин під час повітряної тривоги, дивіться у нашому матеріалі.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: