Новини Одеси 19.07.2023

Новини Одеси 19.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 19 липня 2023

Чергова безсонна ніч для мешканців півдня України. Цього разу, в ніч проти 19 липня ворожий ракетно-дроновий удар носив змішаний характер.

Внаслідок бойової роботи зі знищення ракет та дронів вибуховою хвилею у житлових комплексах Одеси пошкоджено кілька багатоквартирних будинків.

Проте розслаблятися мешканцям Одеського регіону не варто, наголошують військові аналітики. Містяни мають бути готові до повторних ворожих атак – кажуть в оперативному командуванні «Південь».

Окупанти цілеспрямовано атакували зернові термінали у портах Одеси та Чорноморська.

До всіх тривожних переживань городян додається ще й мінлива погода. За даними синоптиків, до понеділка в нашому регіоні будуть дощі.

Зберігати спокій, не панікувати, бути уважним до свого не лише фізичного, а й психологічного самопочуття. Наші кореспонденти неодноразово розповідали про рекомендації медиків щодо дбайливого ставлення до свого здоров'я.

Також армія Росії сьогодні вночі завдала удару і по Херсонщині.

Масованому обстрілу дронами-камікадзе зазнала і Житомирська область.

На Одещині дворічний хлопчик потрапив під машину — має переломи обох ніг.

Ще одна ДТП сталася в центрі Одеси, на розі вулиць Пушкінської та Жуковського.

Побив жінку похилого віку і кинув у вигрібну яму. На Одещині затримали здирника, який вимагав у односельчанки півтонни зерна.

За 3 тисячі доларів переправляли чоловіків призовного віку через кордон. На Одещині викрили та затримали організаторів незаконної схеми.

На узвозі Марінески знову проводяться ремонтні роботи.

Шість об'єктів комунальної власності буде продано через аукціони. Так вирішили депутати на нинішній сесії міської ради.

Також стало відомо, що спеціалізована антикорупційна прокуратура не клопотала про продовження Геннадію Труханову запобіжного заходу. І вона автоматично після двох місяців перестала діяти.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: