Новини Одеси 07.07.2023

Новини Одеси 07.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 7 липня 2023

Поняття реабілітація для України в найближчі кілька років буде основним. Люди, які постраждали від війни, повинні знати, куди вони можуть звернутися за допомогою. У рамках медичного форуму в Одесі насамперед обговорили питання реабілітації військових та їхніх сімей.

У наших військових також є можливість проходити реабілітацію. Таку допомогу надають зарубіжні партнери.

Науковий потенціал, мультидисциплінарні команди та закордонний досвід – основа якісної реабілітації та допомоги не лише військовим та їхнім родинам, а й усьому населенню України.

8 липня в Україні святкують День сім'ї. У першому пологовому будинку в Одесі на честь цієї дати традиційно зібралися молоді мами, які свого часу народили малюків.

Чергова атака з використанням іранських ударних дронів.

Кількість загиблих у Львові внаслідок атаки зросла до десяти.

В Одесі до GPON від ТЕНЕТ підключено вже майже п'ятдесят відсотків абонентів цієї телекомунікаційної компанії.

Проблема пошуку роботи після університету для молодих фахівців завжди була актуальною. Нині військові події істотно вплинули на сферу працевлаштування.

Сильна спека може бути небезпечною для здоров'я, вкотре наголошують медики.

На Одещині викрили здирника, який збирав компромат для шантажу місцевих чиновників та бізнесменів. У результаті чоловік опинився у СІЗО.

Сховав метадон у урні. На Черьомушках затримали наркодилера.

Парки відпочинку в Одесі як альтернатива відвідуванню пляжів через екологічну ситуацію. У місті є чимало локацій, де можна провести дозвілля.

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: