Новини Одеси 29.06.2023

Новини Одеси 29.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Служба безпеки України затримала коригувальника ракетного удару по Краматорську, ним виявився місцевий житель.

Продовження історії з уже колишнім одеським військкомом. Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону перевіряє факти можливого незаконного збагачення, ухилення від військової служби та перевищення службових повноважень Євгеном Борисовим.

«Розвиток та партнерство – шлях до побудови Миру в Україні» – форум під такою назвою відкрився в Одесі.

В Одесі затримали іноземця, якого Інтерпол розшукував понад шість років. Чоловік торгував людьми та роками змушував їх займатися жебрацтвом.

Масово друкували підроблені паспорти, права водія та інші документи: Служба безпеки України ліквідувала підпільну друкарню.

В Одесі затримали 16-річного підлітка, який у центрі міста вдарив ножем незнайому дівчину. За кілька днів 20-річна постраждала померла в лікарні.

Солі та амфетаміни - в Одесі затримали наркоторговця, який ховав психотропні речовини у посилках із продуктами.

Факторів, які впливають здоров'я людини, дуже багато. Медики акцентують увагу на тому, що від психічного стану та настрою суттєво залежить фізичне самопочуття. Як справляються з ментальними викликами одесити, дізналися наші кореспонденти.

Погода цього тижня прогнозується хмарно. Лікарі кажуть, що зміна погодних умов, безумовно, впливає на людину, проте є методи, які допоможуть підтримати себе в такі дні.

Ще одна категорія одеситок, які вимагають особливої уваги незалежно від погоди, це вагітні, яким необхідно піклуватися не лише про себе, а й про майбутню дитину. Медики розповідають, яким чином можна впоратися із тривожністю.

«Фантазій паперовий світ» – виставку творчих робіт із такою назвою презентувала одеська художниця Єлизавета Лісютіна.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: