Новини Одеси 24.05.2023

Новини Одеси 24.05.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Минулої доби в Одесі обійшлися без повітряних тривог, чого не можна сказати про сусідні регіони. Так, російські окупанти вкотре обстріляли Херсонську область з артилерії та БПЛА, є загиблі та поранені.

Ручний протитанковий гранатомет, артилерійський порох, патрони та наркотичні засоби виявили поліцейські будинки у мешканця Подільського району Одеської області.

Велопатрульні вже виїхали дорогами Одеси. Поліцейські на двоколісному транспорті стежитимуть за громадським порядком у Приморському районі.

Житловий будинок, а за документами будмайданчик. В Одесі не поодинокі випадки, коли мешканці вже зданих новобудов, роками змушені оплачувати електроенергію за промисловими тарифами. Як правовим шляхом у такій ситуації врегулювати договірні відносини із електропостачальником, розповів генеральний директор компанії ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор'єв.

Обмін досвідом у лікуванні хвороб очей серед українських та зарубіжних лікарів – головна мета науково-практичної конференції, яка відкрилася в інституті Філатова в Одесі.

В Одесі – чергове перейменування низки вулиць.

Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП на трасі Одеса-Рені.

Продав неіснуючі авто в Одесі. Правоохоронці викрили рецидивіста, який, відбуваючи термін у колонії, займався шахрайством.

Хотів форсувати Дунай уплав на надувній подушці. Прикордонники Ізмаїльського загону затримали жителя Дніпропетровської області, який мав намір втекти до Румунії.

Сьогодні ВІЛ-інфекція не є вироком, а люди з вірусом імунодефіциту можуть жити повноцінним життям, вчитися, подорожувати, працювати.

25 травня в Одесі кожен охочий безкоштовно зможе здати аналізи на основні онкомаркери.

Для тих жителів Одеського регіону, які довго чекають на дощ – гарні новини з Гідрометцентру Чорного та Азовського морів.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: