Новини Одеси 27.04.2023

Новини Одеси 27.04.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Вночі російські окупанти атакували ракетами житлові квартали Миколаєва. Поранено понад 20 мирних жителів, одна людина загинула.

Також вночі армія Росії обстріляла житлові квартали Херсона та області.

Коронавірус не поспішає відступати, тож в Україні продовжили карантин.

Національне питання, яке стосується всіх, без винятку українців, – це реалізація медичної реформи. Її етапи продовжуються.

Телекомунікаційна компанія Тенет з початку повномасштабного вторгнення не лише реалізує соціальні проекти на півдні України, безкоштовно проводячи вай-фай у притулки та шелтери, але також продовжує забезпечувати абонентів якісним стабільним зв'язком.

Найстаріша публічна бібліотека України, якою по праву пишається одеська спільнота, в 12-й раз проводить конкурс читацьких відгуків «Книголюб-2023».

Одеська наукова бібліотека імені Грушевського підписала меморандум про партнерство із центральною бібліотекою Ліверпуля.

До Одеси повернулася дощова та вітряна погода.

Добре спостерігати за дощем із теплої квартири. Але є ті, кому холодна погода не до душі - це брати наші менші, які втратили будинки в результаті військової агресії Росії. Число бездомних тварин на одеських вулицях з початку повномасштабної війни неухильно зростає.


Події

В Одесі через несправну фритюрницю горіло кафе швидкого харчування.

Безперешкодний виїзд за кордон за підробленими документами про опікунство – на Одещині затримали організаторів схеми втечі призовників з України.

У Київському районі на місці злочину затримали автозлодія – чоловік викрадав автомобільні дзеркала і вимагав за них викуп.

Одеські поліцейські викрили шахрая – чоловік, відбуваючи покарання у колонії, продавав людям неіснуючі телефони.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: