Новини Одеси 01.02.2023

Новини Одеси 01.02.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У програмах соціальних виплат із 2023 року відбулися певні зміни. Більшість із них продовжили автоматично, але деякі види соцдопомоги потребують уточнення.

Безліч людей потребує матеріальної допомоги. Але є люди, яким потрібна допомога іншого. У війну в Одесі побільшало самотніх людей похилого віку.

Знімальна група ГРАДу завітала у гості до одеситки – Тетяни Дружиніної. Після перенесеного інсульту жінка гостро потребує допомоги та піклування.

Після кількох снігових днів першого лютого сонце нарешті порадувало одеситів теплом. Проте раптова весна посеред зими – затримається ненадовго, кажуть синоптики.

Одесити продовжують масово здавати кров.

Підакцизні товари - тільки безготівково. Платити за алкоголь та цигарки можна буде лише банківською карткою – такий проект розробляють в Офісі Президента.

Одеса стала другим будинком для десятків тисяч людей, які вимушені тікати від російської агресії. У тому числі навчальні заклади прийняли велику кількість учнів з-поміж внутрішньо переміщених осіб, яким знадобився певний час для адаптації. Про те, з якими труднощами у цей період зіткнулися діти-переселенці та як їх прийняла до Одеси, дізнавалися наші кореспонденти.

Сім'я переселенців із Маріуполя знаходиться в Одесі вже близько 5 місяців. Адаптуватися у місті їм допомогли небайдужі люди, колектив нової школи та, звичайно, море.


Події

На Слобідці рятувальники гасили пожежу у висотному будинку. Одна жінка отримала опіки, ще 16 мешканців евакуювали, ніхто з них не постраждав.

Напав на водія та відібрав телефон. На Черемхах гарячими слідами затримали грабіжника.

В Одесі правоохоронці затримали наркодилера

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: