Новини Одеси 07.10.2022

Новини Одеси 07.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У четвер увечері російські війська атакували Одеський регіон дронами камікадзе. Сили протиповітряної оборони збили над морем три іранські шахіди.

З початку дії «зернового коридору» Україна експортувала 6 млн 400 тисяч тонн агропродукції, з українських портів вийшли 285 суден.

Продукти харчування в Україні до кінця року можуть зрости у ціні ще на 10-15%.

Вся Україна продовжує готуватись до настання холодів. Майбутній зимовий сезон, за прогнозами експертів, може бути складним. Фронтмен гурту INTUI Олександр Скрипниченко запустив проект «Тепло для півдня» – міжнародну ініціативу, головна мета якої – підтримати міста України під час опалювального сезону.

Забезпечити теплом у зимовий період необхідно і військових – щоб холод не заважав їм виконувати бойові завдання та ефективно захищати країну від агресора. Волонтери з усієї України активно збирають та передають на передове необхідне екіпірування – зимову форму та теплі спальні мішки. Осторонь не залишилися й одесити. Ініціативна група ще навесні відправила бійцям на фронт понад півтисячі мобільних печок для обігріву.

Жовтень приніс до Одеси мінливу та непостійну погоду. Протягом дня хмари швидко змінюються сонцем, прохолода – теплом. Такі різкі зміни можуть впливати на здоров'я – кажуть лікарі.

На Одещині до 15 років в'язниці засудили агента російської ФСБ із позивним «Професор», який збирав розвіддані та передавав їх представникам спецслужб Росії, отримуючи за це гроші.

У воєнний час сотні домашніх вихованців українців залишилися без дому. Їхньою долею сьогодні опікуються благодійні організації та притулки. В одеському притулку для тварин «Зорко одне лише серце» живуть пухнасті вихованці, яким довелося подолати багато труднощів, проте вони досі зберігають надію, що одного разу знайдуть нову родину.

Події

Внаслідок ДТП на Одещині постраждали 2 особи, у тому числі маленька дитина.

На Одещині Toyota врізалася в дерево – жінка пасажир загинула на місці, водій – у тяжкому стані у реанімації.

На Одещині викрили групу шахраїв, які привласнили 300 тисяч гривень із банківських карток українців.

Диктор новин: Елена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: