Новини Одеси 05.10.2022

Новини Одеси 05.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У ніч на 5 жовтня російські окупанти атакували південні регіони України дронами-камікадзе Шахід-136. Шість безпілотників знищили сили протиповітряної оборони.

З портів Одеси вийшов черговий караван із українським продовольством.

У воєнний час медустанови постійно потребують крові для переливань.

Оформити документи прямо на передовий. Постановою кабміну командири українських військових підрозділів отримали право завіряти довіреності та заповіти своїх бійців.

До кінця теплого сезону в Одесі перестали наносити розмітку веломаршруту «Таїрова-Фонтан-Центр».

Конфлікт між водіями авто- та велотранспорту набирає обертів. Часто їм не вдається поділити дорогу, що призводить до ДТП. Водії машин скаржаться на недотримання велосипедистами правил дорожнього руху та непередбачувану поведінку на дорогах. Водії велосипедів висловлюють взаємні претензії.

В Одесі сьогодні проживає понад 6 тисяч переселенців із Маріуполя. Для допомоги їм у місті вже кілька місяців функціонує центр Я Маріуполь.
Одеська область продовжує приймати внутрішньо переміщених осіб.

На початку жовтня світ відзначає День захисту тварин – усіх мешканців планети Земля, які потребують любові та турботи людини.

Події

За добу у місті сталися три аварії із постраждалими.

В Одесі спіймали чергового інформатора, у його телефоні виявили заборонене листування та безліч фотографій об'єктів критичної інфраструктури міста.

Ще одну коригувальницю росіян виявили співробітники СБУ. У Білгород-Дністровському затримали жінку, яка передавала противнику координати розташування однієї з військових частин регіону.

На Одещині затримали чоловіка, який намагався продати 70 кілограмів ртуті.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: