Новини Одеси 17.09.2022

Новини Одеси 17.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У третю суботу вересня день свого міста відзначили херсонці. Перед будинком Одеського оперного театру вони провели невелику святкову акцію.

«Зерновий коридор» у Чорному морі продовжує працювати. Чергові 30 тисяч тонн української пшениці у суботу відправили із порту Чорноморськ.

Майже сім місяців Україна страждає від російської агресії. Ракети та бомби руйнують інфраструктуру, знищують школи та сади, внаслідок обстрілів гинуть мирні українці. Відкрито понад 30 тисяч кримінальних проваджень за фактами скоєння військових злочинів. Але й сам «злочин агресії» у глобальному сенсі має бути покараний – заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час спільного брифінгу з колегами з Литви та Ірландії, які цього тижня побували в Одесі.

З селища Котовського – наприкінці Таїрова без пересадок. Вже тиждень в Одесі трамвай під номером 7 курсує новим маршрутом – між вулицею Паустовського та 11-ю станцією Люстдорфської дороги через Лузанівку,

Щоб обмежити потяг громадян до самолікування, в Україні з недавніх пір антибіотики в аптеках стали відпускати лише за електронними рецептами. До кінця року триватиме перехідний період – розповідає лікар-педіатр Наталія Гусарова.

Війна стала стимулом для розвитку української культури.

Не зважаючи на війну, в Одеському оперному театрі 17 вересня урочисто відкрили черговий Оксамитовий сезон.

Цього року на українських пенсіонерів чекають ще два етапи перерахунку пенсій.

Події

На півдні України співробітники СБУ виявили російського агента. Чоловік фіксував на захований реєстратор позиції ЗСУ та передавав дані ворогові.

За добу патрульні поліцейські відпрацювали понад 8 сотень повідомлень.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: