Новини Одеси 15.09.2022

Новини Одеси 15.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

В Одесі з візитом побували міністри закордонних справ Литви та Ірландії.

Головне завдання зернової угоди – доставити продовольство в країни, що розвиваються, і знизити ціни на зерно на світовому ринку – виконується.

Окрім функціонування зернового коридору та розширення українського експорту, міністри обговорили ще кілька важливих питань. Військова допомога, гарантії безпеки для України, міжнародний трибунал для країни-агресора і досі не вирішена проблема ядерної загрози на Запорізькій АЕС.

У рамках «зернової ініціативи» із портів Великої Одеси вирушає караван із 11 суден.

17 та 18 вересня в Одеському Національному театрі опери та балету відбудеться довгоочікувана світова прем'єра опери «Катерина» за поемою Тараса Шевченка.

В Одеських РАГСах зараз бум одружень. Наша область посідає третє місце за кількістю весіль за літній період.

Майже сім місяців українці переживають війну. Психіка кожного адаптується по-своєму. Які конфлікти виникають найчастіше і головне – як не дозволити сваркам та образам зруйнувати родину – розповість психолог Ірина Корнетова.

На плечі новоспечених батьків разом із радістю батьківства та материнства лягає велика відповідальність. У перший місяць життя в дітей віком можуть виникати різні проблеми – вони називаються «перехідними станами». І до них потрібно бути готовими – попереджають лікарі.

Події

Налагодили незаконний бізнес та переправляли ухилістів за кордон. В Одесі затримали батька із сином, які підробляли документи про вступ до іноземних вишів. І в такий спосіб допомагали призовникам уникнути мобілізації.

Через необережність мешканця смт Ширяєве в області згоріли два гектари трави. Винуватця пожежі затримали та притягнули до адміністративної відповідальності.

На Одещині чоловік під час п'яної сварки вбив громадянську дружину, завдавши їй 17 ударів кухонним ножем.

Поліцейські затримали мешканця Суворівського району, який сильно побив людину. Постраждалий чоловік у комі, за його життя виборюють лікарі.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: