Новини Одеси 06.09.2022

Новини Одеси 06.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

З 7 вересня ДСНС почне тестувати нову систему оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації. На телефони громадян можуть надходити перевірочні повідомлення зі звуковими сигналами – попереджають у прес-службі.

Різке похолодання на початку вересня «підловило» багатьох одеситів: не встигнувши змінити гардероб, люди підхопили нежить та застуду. Про те, як уникнути осінніх хвороб та попередити загострення хронічних захворювань, дізнавалися наші кореспонденти.

В Україні планують змінити порядок призначення пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

Епопея з платіжками за газ продовжується. Одесити намагаються домогтися того, щоб гроші зі старих розрахункових рахунків було перераховано «Нафтогазу».

З початку війни багато українців направили свої сили на підтримку бойового духу та допомогу армії. Ціла творча команда сьогодні працює над створенням патріотичних іграшок.

Із закриттям морських та повітряних шляхів, єдиним способом потрапити в Україну чи виїхати з неї став перетин сухопутного кордону. Що можна, а що не можна брати із собою біженцям, підприємцям та просто мандрівникам, і як без проблем перетнути державний кордон – розповів фахівець.

Події

Сів п'яним за кермо і почав стріляти з пістолета. На Одещині затримали та знешкодили літнього хулігана.

На Одещині чоловік напав із сокирою на жінку та пограбував її. Зловмисника затримали того ж дня, викрадене майно повернули власниці.

За добу до поліції надійшло кілька повідомлень про «мінування», всі виклики виявилися помилковими.

Не помітив на узбіччі пішохода та збив його: на Одещині судитимуть злісного порушника ПДР.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: