Новини Одеси 15.08.2022

Новини Одеси 15.08.2022

Головні новини Одеси

Верховна Рада продовжила військовий стан та загальну мобілізацію в Україні ще на 90 днів – до 21 листопада.

До порту Одеси зайшли два судна під навантаження.

У новому навчальному році лише 3000 одеських школярів планують вийти на навчання очно.

Згідно з рекомендаціями ДСНС, притулок у школі має відповідати певним нормам. Як виглядає укриття, яке успішно пройшло інспекцію, бачила наша знімальна група.

16 серпня стартує друга, додаткова сесія мультитесту. У перший іспит вже склали понад 11 тисяч абітурієнтів Одеської області.

У неділю, 14 серпня, православні християни відзначили Медовий Спас.

Війна – додатковий фактор ризику: адже внаслідок ракетних ударів також виникають пожежі, у яких можуть постраждати цивільні. І спеціалісти опікової медицини надають їм кваліфіковану допомогу. Але лікарі теж люди: вони теж переживають через військові події, теж хвилюються за рідних і близьких.

Досягти міжнародного розголосу того, що відбувається в Україні, уваги та підтримки до нашої країни. Сьогодні це – одне з основних завдань відомих українців, тих, кого усі звикли бачити на ТБ екранах чи обкладинках журналів. Вітчизняна кіноіндустрія з початком війни також відкрила свій фронт – розповідає критик та експерт Алік Шпилюк.

Події

СБУ затримала людину, яка коригувала ракетні удари по півдні Одеської області.

Одеським рятувальникам у неділю відпочити не вдалося: вони практично цілий день гасили пожежу в області. Горів хвойний ліс.

Протягом усього літа на Одещині регулярно оголошують високий чи надзвичайний рівень пожежної небезпеки через погодні умови.

ДТП на Одещині: водій мерседеса їхав величезною швидкістю і не впорався з керуванням. В результаті авто перекинулося, а чоловіка затиснуло в салоні.

Ще одна аварія із постраждалими – у Подільському районі. Автомобіль вилетів у кювет, травми отримали водій та пасажир.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: