Новини Одеси 13.08.2022

Новини Одеси 13.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Вдень 13 серпня над Одеською областю було збито чергового російського безпілотника.

Роботу зернового коридору прокоментували й військові. Робота у цьому напрямі триває. Повідомляється про прибуття ще одного судна для завантаження агропродукцією.

Чергове судно з українською агропродукцією залишило порт «Чорноморськ». Балкер під прапором Барбадосу вийшов у напрямку Туреччини.

Щосуботи в Будинку Клоунів на глядачів чекає нова порція посмішок та сміху.

У війну зростає ризик виникнення інфекційних захворювань. І планова вакцинація – єдиний спосіб захистити від них населення, наголошують як медики, так і чиновники сфери охорони здоров'я.

Жителі Одеси та області згадали про вакцинацію від коронавірусу. Сімейні лікарі розповідають: на початку війни кабінети щеплень практично порожні. Але сьогодні з кожним днем ​​все більше людей приходить на вакцинацію.

Відпочинок необхідний для всіх. Після тяжкого тижня на роботі потрібно приділити час і собі. Особливо, коли виникає почуття, що не вистачає ресурсу на звичайні справи – розповідає лікар-невролог Вероніка Волянська.

Штормове попередження в Одеській області. На 13-14 серпня синоптики прогнозують грозу та шквальний вітер.

Події

Поліцейські затримали «ворожку». На вулиці Пантелеймонівській правопорушниця зупинила одеситку і пророкувала їй смерть матері, бо «побачила псування».

Минулої доби патрульні поліцейські Одещини опрацювали понад тисячу викликів на лінію 102.

Пожежа в одноповерховому будинку у Березівці. Займання сталося у квартирі.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: