Новини Одеси 29.07.2022

Новини Одеси 29.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У п'ятницю до міста прибули президент України Володимир Зеленський, посли країн великої сімки та представники Туреччини.

В офісі президента повідомляють, що до вивезення з портів одеської області готово 580 тисяч тонн зерна. Незабаром вони вирушать до портів призначення, що допоможе знизити продовольчу напруженість у світі.

Збройні сили російської федерації здійснили прицільний умисний артилерійський обстріл виправної установи в населеному пункті Оленівка, Донецької області, де у тому числі й українські бранці – повідомляється в заяві Генштабу ЗСУ.

Від російських атак знову постраждав Миколаїв.

В Україні виявили новий різновид штаму коронавірусу омікрон – повідомили у МОЗ.

Захворюваність на коронавірус в Одеському регіоні, як і у всій Україні, зростає.

Вакцинація – головний спосіб захисту багатьох небезпечних захворювань. У тому числі – від вірусних гепатитів Б та С.

З початку війни притулок в Одесі знайшли понад 28 000 внутрішніх переселенців. Про те, як справи на ринку праці в регіоні – дізнавалися наші кореспонденти.

Знайти роботу в Одесі сьогодні – завдання непросте. На тлі дефіциту вакансій активізувалися шахраї. На що варто звернути увагу і як не потрапити на вудку шахраїв – розповів адвокат Юрій Голосов.

Після повномасштабного російського вторгнення одеські бібліотеки не скоротили обсяг своєї роботи.

Події

Нічна ДТП із постраждалими. В аварію потрапила вантажівка. Водія великогабаритного транспорту госпіталізували.

Одеські рятувальники продовжують притягувати до відповідальності безвідповідальних паліїв. Адміністративні матеріали склали ще на одного порушника, на рахунку якого – 4 гектари знищеної української землі.

Диктор новин: Елена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: