Новини Одеси 11.08.2022

Новини Одеси 11.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У середу ввечері одеситам довелося понервуватись. На щастя, причин для переживань не було – над містом лунав грім, а не звуки вибухів.

У ніч з 10 на 11 серпня в Одесі випала майже половина місячної норми опадів – констатують метеорологи.

Російські війська за допомогою РСЗВ Смерч атакували портову інфраструктуру Миколаївської області, "Градами" обстріляли Нікополь. Є загиблі та постраждалі серед мирного населення.

Судно з українським зерном, яке мало вийти з порту на Одещині, затримується через негоду.

Співробітники одеської служби порятунку продовжують перевіряти бомбосховища.

Одеса стала новим будинком для багатьох людей, які тікали з районів активних бойових дій.

Внаслідок воєнних дій багато людей опинилися у скрутному становищі. Особливо тяжко переживають цей період не захищені верстви населення. Співробітники одного з одеських пологових будинків проводять для жінок безкоштовні огляди, а також адресно передають продуктові набори від міського гуманітарного штабу тим, хто цього потребує.

За останній тиждень сума прямої шкоди інфраструктурі України зросла на понад два мільярди доларів і досягла 110 мільярдів 40 мільйонів умовних одиниць.

Після того, як Росія напала на Україну, всі державні реєстри миттєво призупинили свою роботу. Однак у травні реєстри відновили роботу, і вже наприкінці весни в Одесі почали укладати перші за час війни угоди з купівлі-продажу.

Як зрозуміти, що ваше обладнання застаріло і на що його потрібно замінити – за консультацією ми звернулися до експертів телекомунікаційної компанії Тенет.

Події

Поліцейські виявили цілий арсенал зброї, який зберігав у себе вдома мешканець Одеської області.

На Одещині викрили черговий канал незаконного переправлення військовозобов'язаних чоловіків за кордон.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: