Новини Одеси 09.08.2022

Новини Одеси 09.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Третій зерновий караван вийшов зранку з порту Чорноморськ.

На Одещині оголошено штормове попередження.

За тиждень на Одещині зафіксували 313 випадків захворювання на COVID-19.

Зробити щеплення в Одесі можна і у воєнний час. У місті, як і раніше, працюють пункти вакцинації та мобільні бригади.

В Україні з початку воєнного часу кілька разів змінювали процедуру набуття спадщини.

10 серпня стартує основна сесія тестування для вступу на магістратуру.

Одна з найяскравіших подій літа у Південній пальмірі – Одеський міжнародний кінофестиваль. Через військові дії таку масштабну подію провести неможливо.

Чисті вулиці, квіти на клумбах та пострижена трава у скверах – плоди роботи комунальних служб, які у воєнний час продовжують робити все заради благоустрою та краси Одеси.

Оплата комунальних послуг – одне з найважливіших питань економіки. Це підтримка держбюджету України. Багато хто залишився без роботи, але продовжує платити за послуги, щоб підтримувати країну. І люди говорять про те, що платять регулярно – іноді, щоправда, частинами.

Внаслідок воєнних дій багато людей опинилися у скрутному становищі. Особливо тяжко переживають цей період незахищені верстви населення. Тому небайдужі люди намагаються допомагати в міру своїх можливостей. Співробітники одного з одеських пологових будинків проводять для жінок безкоштовні огляди, а також адресно передають продуктові набори від міського гуманітарного штабу тим, хто цього потребує.

Загальнонаціональний конкурс «Українська мова – мова єднання» відбудеться і цього року, незважаючи на військовий стан.

Події

У Малинівському районі зіткнулися два легковики.

На Одещині засудили двох наркоділків, які завезли через порт 8,5 кг кокаїну під виглядом бананів. Чоловіків відправили на 11 років у в'язницю.

В Одесі затримали підозрілого чоловіка, який пересувався вулицями вночі. У його телефоні поліцейські знайшли фото військових об'єктів та активне листування з абонентами Російської Федерації.

Всього за добу одеські патрульні перевірили 48 підозрілих громадян, затримали 19 нетверезих водіїв та виявили три факти незаконного обігу наркотиків.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: