НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Товари для хірургії: медичний клей, пінцети та багато іншого
Товары для хирургии: медицинский клей, пинцеты и многое другое
Читати grad.ua у  

Сьогодні хірургічні матеріали, інструменти та апарати є незамінними у медицині. Одним із затребуваних матеріалів є біоклей, який у певних ситуаціях незамінний жодними іншими матеріалами.

Цей матеріал незамінний у пластичній хірургії, гінекології, педіатрії, загальній хірургії, а також серцево-судинній та акушерстві. Дуже активно використовується медичний клей у період після операцій. Це з тим, що пацієнтам після хірургічного втручання приймати душ можна лише за використанні биоклея.

Використання такого клею в медицині має ряд переваг:

  1. Економія коштів на перев'язувальних матеріалах та часу на перев'язку.
  2. Захист шва від інфекцій.
  3. Прискорення процесу загоєння та формування рубців.
  4. Підвищення комфорту пацієнта – вільне переміщення, можливість прийняти душ, акуратний вигляд швів.
  5. Сприяє гарному естетичному ефекту.

Медичний клей може використовуватися комплексно – наноситься на шкіру; поверхнево – для перекриття невеликої хірургічної рани; в домашніх або виробничих умовах для країв невеликих ран.

Наносити матеріал слід відразу після відкриття упаковки у кілька етапів. На потрібну ділянку шкіри наносять 3 або 4 шари клей. Використовувати біоклей можна до моменту появи ознак затвердіння.

Медичні пінцети: призначення та види

У сучасній хірургічній практиці одним з найбільш використовуваних і затребуваних лікарями інструментів є медичні пінцети, які необхідні для роботи маніпуляційного кабінету, операційної, діагностичної лабораторії та травмпункту.

Пінцети застосовуються для здійснення наступних медичних операцій:

  1. Захоплення судин та їх фіксація.
  2. Утримання щільних тканин та шкірних покривів.
  3. Імплантація медичних матеріалів.
  4. Утримання твердої оболонки.
  5. Накладення шва.

Крім хірургічних втручань, пінцети використовуються у стоматології, гінекології, офтальмології, косметології та багатьох інших галузях.

Серед різновидів інструменту можна виділити два основні – хірургічний та анатомічний пінцет. Анатомічні пінцети виготовляються без зубчиків кінцях. Їх використовують для утримання та захоплення тканин, які легко пошкодити. Хірургічні необхідні для висічення органів або проведення оперативного втручання на щільну тканину.

Медицинский клей Дермабонд AHV12

MedStock – якісні хірургічні матеріали та інструменти

Інтернет-магазин пропонує величезний асортимент хірургічної продукції від перевірених та надійних виробників. У каталозі товарів представлені сертифіковані витратні матеріали, апарати та інструменти, що відповідають міжнародним стандартам.

Замовити продукцію можна на сайті за пару кліків самостійно або звернутися за консультацією до спеціалістів магазину. Завдяки співпраці зі світовими виробниками продукції магазин пропонує медичним установам демократичні ціни на якісні медичні вироби.

Якщо вам потрібно придбати шовний матеріал, інструменти для хірургії, апарати для проведення операцій, дренажні хірургічні системи, слід переглянути каталог магазину Medstock . Індивідуальний підхід до кожного клієнта, якісна продукція оригінального виробництва, доступна вартість товарів та відмінний сервіс – основоположні принципи діяльності магазину.




Схожі новини

Коментарі