НОВИНИ ГРАД » Статті » Чому варто замовити ремонт квартир
Почему стоит заказать ремонт квартир
Читати grad.ua у  

Свіжий гарний дизайн, затишна обстановка – це те, що хочеться побачити та відчути, приходячи додому. Досягти такого результату можна, виконавши косметичний чи повномасштабний ремонт.

Часто після покупки нерухомості або переїзду варто замовити ремонт квартири, щоб оновити зовнішній вигляд вид простору або зробити перепланування. Часто ремонтні роботи роблять просто для того, щоб оновити інтер'єр.

Ремонт квартир: види послуг

Послуга ремонту квартир може включати різні види робіт. Наприклад, ви можете просто оновити вигляд простору – змінити покриття для підлоги, переклеїти шпалери та змінити стельове покриття.

Якщо потрібний комплексний підхід, послуга ремонту може включати такі види робіт:

  1. Демонтаж стін. Цей вид ремонтних робіт необхідний у разі, коли потрібне перепланування квартири. Наприклад, можна з'єднати кухню та вітальню для створення більш просторого приміщення, що поєднує зону для приготування їжі та прийому їжі. Також перепланування є оптимальним у невеликих квартирах, де велика кількість простору зайнята коморами, коридором або іншими приміщеннями.
  2. Проведення електропроводки, встановлення розеток. Багато квартир із групи вторинного житла (старі будівлі) оснащені невеликою кількістю розеток, що не відповідає вимогам сучасності. Вирішити цю проблему можна вдосконаленням системи електропроводки. Також заміна проводки допоможе уникнути будь-яких проблем із перебоями в електромережі.
  3. Встановлення перестінків та оформлення дверних отворів. Також до цієї категорії ремонтних робіт входить оформлення арок, формування барної стійки або створення інших конструкцій.
  4. Вирівнювання стін, підлоги та стелі. Рівні та гладкі стіни – запорука гарного підсумкового результату. Будь-які нерівності негативно впливають на остаточний результат ремонту. Це пов'язано з тим, що після декоративного оздоблення всі нерівності можуть бути помітнішими.
  5. Оздоблення стін, підлоги та стелі. До цієї групи ремонтних робіт входить оформлення покриття для підлоги. Це може бути паркет, плитка, ламінат чи лінолеум. Також виконується оформлення стелі – натяжна стеля, фарбування або шпалери – залежить від побажань клієнта. Стіни також можуть бути оброблені різними матеріалами – шпалери, декоративне фарбування, фотошпалери та інше.
  6. Встановлення дверей та інших предметів інтер'єру. Остаточний зовнішній вигляд квартири багато в чому залежить від оформлення дверей.

виды ремонта 

Топ-5 причин замовити послугу ремонту квартири

  1. Економія часу. Ремонт – це справа, яка потребує безліч сил, енергії та особистого часу. Замовляючи професійний ремонт від майстрів https://nsdgroup.com.ua/, ви звільняєтеся від обов'язку не лише виконувати ремонтні роботи, а й брати участь у процесі закупівлі будівельних матеріалів.
  2. Економія коштів. Оплачуючи послуги фахівців з ремонту, ви заощаджуєте на купівлі будівельних матеріалів, оскільки майстри знають, де найвигідніше зробити закупівлі.
  3. Гарантія якісного результату. Якщо ви хочете побачити результат, про який мріяли, краще не ризикувати і не робити самостійно ремонт. Майстри допоможуть уникнути помилок та проблем під час виконання ремонтних робіт.
  4. Швидкість виконання ремонту. Самостійне виконання ремонту дуже часто затягується через відсутність часу, пошук необхідних матеріалів та інше. Послуга ремонту – це виконання робіт точно вчасно, без будь-яких затримок та заминок.
  5. Індивідуальний підхід. Наші спеціалісти враховують усі побажання замовників, створюючи квартиру мрії.

ремонт




Схожі новини

Коментарі