НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Надійний та доступний ремонт iPhone XS Max
Надежный и доступный ремонт iPhone XS Max
Читати grad.ua у  

iPhone XS Max — одна з тих моделей “яблучних” смартфонів, що зберігає популярність не один рік. Пристрій має сучасний дизайн, потужний заліз і великий дисплей навіть за сьогоднішніми мірками.

Можливості цього пристрою достатньо не тільки для повсякденних завдань, але і ресурсомістких ігор. Єдине, що може затьмарити використання iPhone XS Max — його поломка. Іноді через один незручний рух смартфон може впасти, внаслідок чого на екрані можуть з'явитися не тільки тріщини, а й смуги.

Крім того, ремонт iPhone XS Max може знадобитися і з інших причин:

  • сильний знос АКБ;
  • перестали працювати динаміки або роз'єм;
  • ушкоджений корпус;
  • тріщина на склі камери тощо

Але, якою б не була поломка, не варто засмучуватися, і тим більше позбавлятися смартфона. Навіть якщо вам десь сказали, що ремонт нерентабельний та вигідніше здати його на запчастини, не треба слухати такі поради. Натомість ви можете звернутися до СЦ iFix у м. Київ.

Швидкість ремонту iPhone XS Max

СЦ має багато переваг, про які варто розповісти. Насамперед, якою б не була поломка, її обов'язково буде виправлено швидко. У середньому ремонт тут займає близько 20 хв. Як таке можливо? Насправді все просто:

  • СЦ обладнано за останнім словом техніки;
  • працюють фахівці з величезним досвідом ремонту iPhone XS Max, які найскладніші завдання виконують “з заплющеними очима”;
  • наявність великого складу деталей.

Крім того, можна замовити “терміновий ремонт”, щоб прискорити процес ще більше.

Ціна ремонту iPhone XS Max у СЦ iFix

Скільки коштує ремонт iPhone XS Max, ви самі можете дізнатися на сайті компанії. Основу ціни становить вартість деталей. Оригінальні запчастини для iPhone завжди коштують дорого. Але, якщо бюджет обмежений у СЦ, вам можуть запропонувати репліки гарної якості, які забезпечують економію.

Якість ремонту iPhone XS Max у СЦ iFix

iFix — компанія, яка вже понад п'ять років присутня на ринку. За цей час вона відкрила понад десяток майстерень у різних районах Києва та заробила бездоганну репутацію. Про це свідчить велика кількість відгуків від вдячних користувачів.

Також висока якість ремонту СЦ підтверджує велику чесну гарантію. Тому, звернувшись до СЦ iFix, ви можете бути впевнені, що ваш смартфон потрапив до рук професіоналів.

Інші переваги ремонту iPhone XS Max у СЦ iFix

Ще деякі переваги СЦ iFix, на які варто звернути увагу:

  • сервісні центри iFix розташовані біля станцій метро;
  • можливість усунення будь-яких поломок, навіть найскладніших;
  • безкоштовна професійна діагностика при замовленні ремонту.

Замовити ремонт iPhone XS Max можна на сайті ifix. Для цього достатньо заповнити просту форму, після чого з вами одразу зв'яжеться спеціаліст компанії.




Схожі новини

Коментарі