НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Жителя Одещини викрили в оборудках з наркотичними засобами

Жителя Одещини викрили в оборудках з наркотичними засобами

Жителя Одесской области разоблачили в сделках с наркотическими средствами
Читати grad.ua у  

В ході відпрацювання оперативної інформації правоохоронці спільно з прикордонниками провели обшук за місцем мешкання жителя одного з населених пунктів Великодолинської селищної громади.

В оселі та на присадибній ділянці чоловіка, правоохоронці виявили майже 80 грамів висушеного канабісу, понад 15 грамів метадону, 5 грамів кокаїну, майже кілограм «PVP», понад 50 грамів амфетаміну, 30 грамів «4-ММС» та більше 3 грамів «MDMA». Обіг цих наркотичних засобів і психотропних речовин обмежений та заборонений. Зокрема, канабіс відноситься до категорії особливо небезпечних наркотичних засобів, а «PVP», «4-MMC» та «MDMA» є особливо небезпечними психотропними речовинами.

Поліцейські викрили жителя Одещини в оборудках з наркотичними засобами_1

Належність всіх вилучених речовин до наркотиків та психотропів правоохоронці підтвердили експертними висновками. До того ж, «PVP», «4-MMC» та амфетамін за кількісним вмістом відносяться до особливо великих розмірів, а метадон, кокаїн та «MDMA» – до великих.

Поліцейські викрили жителя Одещини в оборудках з наркотичними засобами

За цей злочин правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 454 тисячі гривень. Слідчі дії тривають.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: