НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Трансфер та фальшиві документи: прикордонники зупинили чергових ухилянтів

Трансфер та фальшиві документи: прикордонники зупинили чергових ухилянтів

Трансфер и фальшивые документы: пограничники поймали очередных уклонистов
Читати grad.ua у  

На транзитній ділянці автодороги «Одеса-Рені», прикордонники Білгород-Дністровського загону зупинили мікроавтобус, яким водій намагався незаконно переправити через кордон п'ятьох чоловіків.

Отримавши замовлення від своїх «клієнтів», водій забрав їх у попередньо домовленому місці. Слідство також встановило, що мешканці Миколаївської, Одеської та Львівської областей використовували послуги нелегального транспортування, здійснюючи оплату через інтернет-месенджери.

За ці послуги кожен з пасажирів витрачав по 8 тисяч доларів, у цю суму, окрім перевезення, також входила і підробка військово-облікових документів, що надають право виїзду за кордон.

На учасників «турне» було складено адміністративно-процесуальні документи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону». Порушникам також загрожує відповідальність за підробку документів. А на водія, 68-річного жителя Одещини, чекає кримінальна відповідальність за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: