НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині на державному кордоні викрили втікачів та їхніх перевізників

На Одещині на державному кордоні викрили втікачів та їхніх перевізників

На Одещині на державному кордоні викрили втікачів та їхніх перевізників
Читати grad.ua у  

Прикордонники Білгород-Дністровського загону у двох випадках запобігли незаконному переправленню осіб через державний кордон.

Так, на транзитній ділянці автодороги Одеса – Рені, під час перевірки вантажівки, в кабіні водія прикордонники виявили «зайвого» пасажира, який ховався від контролю. Водій з Вінниччини вирішив допомогти своєму знайомому, теж вінничанину, потрапити до Молдови у незаконний спосіб.

Інших правопорушників затримали на околиці Кучурган. Для перевірки прикордонники зупинили легкову автівку, якою кермував місцевий житель. В автомобілі, крім водія, знаходився чоловік з Київської області. Останній пояснив, що в одному з телеграм-каналів відшукав перевізника, який начебто за 5 тисяч доларів погодився допомогти йому незаконно перетнути кордон.

Наразі втікачів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а щодо перевізників направлені повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон».


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: