НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Вдарив власника та вкрав авто: жителю Березівського району повідомили про підозру

Вдарив власника та вкрав авто: жителю Березівського району повідомили про підозру

Ударил владельца и угнал авто: жителю Березовского района сообщили о подозрении
Читати grad.ua у  

Ввечері на спецлінію «102» зателефонував житель Курісовської ОТГ та повідомив, що щойно біля місцевого клубу до нього підійшов невідомий чоловік, декілька разів вдарив його кулаком в обличчя, після чого сів у його автомобіль «ВАЗ» і поїхав у невідомому напрямку.

Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Вже за декілька годин поліцейські розшукали автівку та затримали правопорушника, який катався на чужому автомобілі по селу. Зі слів чоловіка, у всьому винна оковита. Перевірка керманича на стан сп’яніння показала, що він п’яний. Допустима норма алкоголю в його організмі була перевищена більш ніж у сім разів.

Відносно чоловіка правоохоронці склали адміністративні матеріали за керування в стані алкогольного сп'яніння, керування автомобілем особою, яка не має права ним керувати, а також за порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами при початку руху чи зміні його напрямку. Максимальне покарання, яке тягнуть за собою санкції цих статей – штраф в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім того слідчі затримали фігуранта та повідомили йому про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднаним з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. За це йому вже загрожує до восьми років тюрми.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: