НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » П'яний водій ВАЗа збив жінку та втік з місця ДТП

П'яний водій ВАЗа збив жінку та втік з місця ДТП

П'яний водій ВАЗа збив жінку та втік з місця ДТП
Читати grad.ua у  

Аварія сталася близько шостої години вечора у селі Олександрівка. Про неї поліцейським повідомили медики.

Попередньо правоохоронці встановили, що 28-річний мешканець сусіднього села Курісове, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням автомобілем «ВАЗ 2106» на закругленій ділянці дороги і в'їхав у бетонну огорожу мосту з наступним наїздом на жінку, яка йшла по обіді. попутному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала травми не сумісні з життям та померла до приїзду швидкої медичної допомоги. Водій ВАЗу та його пасажири не постраждали.

Сподіваючись уникнути відповідальності, чоловік залишив автомобіль і втік. Але за годину поліцейські «по гарячих слідах» розшукали порушника. Перевірка на стан сп'яніння показала у його організмі 1,8 проміле алкоголю. Правоохоронці затримали правопорушника.

Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинили смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років.

Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: