НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На Одещині двоє п'яних водіїв у ДТП травмували пішоходів

На Одещині двоє п'яних водіїв у ДТП травмували пішоходів

В Одесской области двое пьяных водителей в ДТП травмировали пешеходов
Читати grad.ua у  

Дорожньо-транспортні пригоди сталися 2 січня близько 17-ї години у Подільську та Ананьєві. Повідомляє ГУНП в Одеській області.

Попередньо поліцейські встановили, що у Подільську нетверезий водій автомобіля «Mazda», рухаючись вулицею Великою Деповською, скоїв наїзд на жінку, коли вона йшла у попутному напрямку і почала перетинати проїзну частину. Постраждалу каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де їй діагностували перелом передпліччя, та госпіталізували.

У Подільському районі двоє водіїв у стані алкогольного сп’яніння травмували пішоходів

Водій в аварії не постраждав. Його перевірили на наявність алкоголю в організмі, він був п’яний. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Водієві загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Щодо другої автопригоди, яка сталася на вулиці Успенській міста Ананьїв, встановлено, що нетверезий водій автомобіля «ВАЗ» під час руху зачепив містянку, яка стояла на узбіччі. На щастя, жінка серйозних травм не отримала. У лікарні їй діагностували забій гомілки, після чого відпустили додому.

У Подільському районі двоє водіїв у стані алкогольного сп’яніння травмували пішоходів_1

Порушник з місця події втік. Водія та його автомобіль з механічними пошкодженнями поліцейські виявили протягом години за місцем проживання. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

Відносно керманича поліцейські склали адміністративні матеріали. Чоловіку загрожує 17 тисяч гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на рік.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: