НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » В Ізмаїлі п’яний водій збив 9-річну дитину

В Ізмаїлі п’яний водій збив 9-річну дитину

В Ізмаїлі п’яний водій збив 9-річну дитину
Читати grad.ua у  

Жахлива аварія сталася вчора, 30 жовтня, на Одещині у місті Ізмаїл на проспекті Незалежності. За даними правоохоронців, водій легковика наїхав на малолітню дитину, коли вона переходила проїзджу частину дороги у невстановленому місці. Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Дев’ятирічну дівчинку у важкому стані госпіталізували. Школярка знаходиться у реанімації, водія правоохоронці затримали.

Перевірка керманича на стан сп’яніння показала наявність в організмі алкоголю, який перевищував допустиму норму майже в сім разів.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч.2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення водію підозри у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати автомобілем на строк від п’яти до восьми років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: