НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » П'яний неповнолітній водій за кермом ВАЗа врізався у вантажівку
П'яний неповнолітній водій за кермом ВАЗа врізався у вантажівку
Читати grad.ua у  

Внаслідок аварії, яка сталася 22 квітня близько четвертої години ранку на дорозі сполученням Виноградівка – Болград неподалік села Кірнички, загинув один підліток, ще один – був госпіталізований.

Попередньо поліцейські встановили, що 16-річний місцевий хлопець сів за кермо легкового автомобіля отця ВАЗ-21099 та поїхав із двома друзями кататися. Рухаючись у напрямку міста Болград, водій не впорався з керуванням та зіткнувся з припаркованим на узбіччі вантажним автомобілем DAF.

Внаслідок аварії 17-річний пасажир легкового автомобіля загинув на місці, ще один пасажир 16-річний, отримав забиття передпліччя та тазу. Водії ВАЗу та вантажівки не постраждали. Вони пройшли експертизу, яка показала, що неповнолітній водій був у стані алкогольного сп'яніння.

ДТП

Після огляду місця події працівники слідчо-оперативної групи з розслідування ДТП ГУ ГУНП на Одещині внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, скоєно у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. У рамках виробництва призначено низку експертиз.

Триває слідство.


Схожі новини

Коментарі