НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Поліцейські розслідують обставини ДТП, яка сталася у межах селища Авангард

Поліцейські розслідують обставини ДТП, яка сталася у межах селища Авангард

Полицейские расследуют обстоятельства ДТП, которое произошло возле поселка Авангард
Читати grad.ua у  

Автопригода сталася 3 грудня, близько 21-ї години у межах селища Авангард на перехресті з автодорогою Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «Mazda», виконуючи поворот ліворуч, не пропустив автомобіль «Hyundai», який рухався у зустрічному напрямку і мав перевагу у русі, та зіткнувся з ним. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій «Hyundai».

ДТП в Одеському районі за участю двох легкових автомобілів

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Одещини, рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували постраждалого 27-річного водія.
Чоловіка каретою швидкої допомоги доставили до районної лікарні, де медики діагностували йому відкритий перелом коліна. Другий керманич не постраждав. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезими.

ДТП в Одеському районі за участю двох легкових автомобілів_1

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Слідчі дії тривають.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: