НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Жорстоке вбивство таксистки: жителі Южного проведуть за ґратами 14 років

Жорстоке вбивство таксистки: жителі Южного проведуть за ґратами 14 років

Жорстоке вбивство таксистки: жителі Южного проведуть за ґратами 14 років
Читати grad.ua у  

Суд визнав двох жителів Южного, яким на момент скоєння злочину було 17 та 18 років, винними в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні та підпалі авто. Повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Прокурори у суді довели, що в грудні 2020 року зловмисники, з метою наживи, заздалегідь приготувавши ножі, підійшли до очікуючої замовлення водійки таксі та попросили відвезти до села Любопіль Одеського району (колишнього Лиманського району).

Приїхавши за адресою, яку вибрали навмання, з метою заволодіння грошима, нелюди нанесли потерпілій численні ножові поранення. Від отриманих ушкоджень 55-річна жінка померла на місці. Переконавшись, що водійка таксі не подає ознак життя, вони забрали 1500 гривень та на автомобілі потерпілої зникли з місця події.

Надалі, щоб приховати сліди скоєного злочину, засуджені вирішили спалити авто таксистки. Для цього придбали пляшку горілки та виїхали за межі населеного пункту, де облили транспортний засіб спиртним і підпалили.

У судовому засіданні зловмисники свою вину визнали повністю. За жорстоке вбивство таксистки двоє жителів Южного проведуть за ґратами 14 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: