НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На водоймі в Одеській області мало не потонули діти

На водоймі в Одеській області мало не потонули діти

Читати grad.ua у  

Сім'я із селища Вікни відпочивала на водоймі у селі Коси Куяльницькій ОТГ. Мати з двома синами та дочкою. Жінка мала відлучитися у справах і попросила доглянути дітей свого знайомого.

Але чоловік не помітив, як діти опинилися у воді та почали тонути. Першу допомогу трирічному хлопчику надав випадковий відпочивальник, він же на своєму автомобілі відвіз дитину до лікарні. Семирічної дівчинки з-під води витягли інші відпочиваючі, а реанімаційні заходи проводили вже лікарі «швидкої».

Наразі хлопчик у стані середньої тяжкості перебуває у Подільській міській лікарні, а от стан його сестри важкий – її спостерігають медики з обласного центру.

За цим фактом поліцейськими розслідується кримінальне провадження, розпочате за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків щодо догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку чи піклування) Кримінального кодексу України.

Такі дії караються штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 1700 до 5100 гривень.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: