НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одеській області сестра побила брата: хлопчик у реанімації

В Одеській області сестра побила брата: хлопчик у реанімації

В Одеській області сестра побила брата: хлопчик у реанімації
Читати grad.ua у  

До лікарні у Білгород-Дністровському районі доправили семирічного хлопчика з численними травмами та опіками. Лікарі звернулися до правоохоронців, які з'ясували, що дитина постраждала від дій 16-річної сестри.

Поліцейські встановили опіку над хлопчиком і трьома його сестрами 16, 11 і 9 років після того, як їхня мати була позбавлена батьківських прав, взяв 62-річний родич. Поки він із дружиною були зайняті по господарству, найстарша вирішила зайнятися «вихованням» молодшого брата. Вона побила його, обпалила газовим пальником, прив'язала і закрила в сараї, де той просидів усю ніч. Лише вранці хлопчик зміг розв'язати руки та звернутися за допомогою до сусідів, які й викликали швидку.

Дитину госпіталізували з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та опіками ІІ ступеня передпліччя та сідниць.

Дівчина свої дії пояснила тим, що брат нібито пустував, псував її речі, а коли хотів підпалити газовим пальником скирту сіна та хату, вона завадила йому це зробити і зайнялася його «вихованням».

16-річній сестрі вже повідомили про підозру, що їй загрожує до 5-ти років позбавлення волі. Зазначається, що у полі зору поліції та соцслужб ця родина вже потрапляла неодноразово через втечі з дому 11-річної дівчинки. Щодо опікуна за останній рік правоохоронці складали два протоколи за неналежне виконання обов'язків із виховання дітей. Наразі двох молодших дівчаток представники соцслужби вилучили із сім'ї. Вирішується питання щодо подальшого місця проживання всіх трьох малолітніх дітей. Повідомили у прес-службі облполіції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: