НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі група осіб, серед яких неповнолітній, до смерті побили чоловіка

В Одесі група осіб, серед яких неповнолітній, до смерті побили чоловіка

В Одессе группа лиц, среди которых несовершеннолетний, до смерти избили мужчину
Читати grad.ua у  

Подія сталася кілька днів тому у Київському районі Одеси. Рано-вранці до поліції надійшло повідомлення медиків «швидкої» про виявлення 38-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті біля входу у багатоповерхівку на вулиці Ільфа та Петрова. Він разом зі співмешканкою винаймав кімнату у квартирі в цьому будинку.

Поліцейські до вечора встановили осіб, причетних до злочину, і затримали їх за місцем мешкання. Ними виявилися четверо місцевих чоловіків віком від 17 до 42 років. Як з’ясувалося, найстарший з них зібрав компанію знайомих, щоб помститися містянину за те, що той колись давно побив його. Дізнавшись адресу проживання свого кривдника, спільники дочекалися, коли він прийде додому, і нещадно побили на очах у співмешканки та винаймача ще однієї кімнати. Покидаючи квартиру, правопорушники замотали потерпілого у штору, винесли до входу багатоповерхівки, де покинули.

Цивільна дружина викликала «швидку», але лікарі, приїхавши на виклик, констатували смерть чоловіка. Попередньо, смерть потерпілого настала внаслідок черепно-лицевої травми в сукупності з переломами ребер та грудної клітки. Остаточна причина буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

Слідчі повідомили усім фігурантам про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, вчинених групою осіб, що спричинили смерть потерпілого. За цей злочин вони можуть провести за ґратами до десяти років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: