НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » 4 ДТП за вихідні: двоє людей загинули, одну госпіталізовано

4 ДТП за вихідні: двоє людей загинули, одну госпіталізовано

4 ДТП за выходные: два человека погибли, один госпитализирован
Читати grad.ua у  

3 лютого ввечері в Балті. Сталася аварія. Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля BMW, рухаючись центральною вулицею міста, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив наїзд на припарковані по ходу руху транспортні засоби.

Обійшлося без постраждалих. Водія BMW оглянули лікарі, від медичної допомоги він відмовився. Перевірка водія на наявність алкоголю в крові показала, що він п'яний.

Транспортний засіб помістили на штрафмайданчик, а адміністративні матеріали направили до суду. Правопорушнику загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень із позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

ДТП

4 лютого вночі поблизу села Старокозаче. Сталася ДТП.  Попередньо встановлено, що водій автомобіля Ford Edge, рухаючись автодорогою сполученням Білгород-Дністровський - Старокозаче, на ділянці дороги з круговим рухом не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався в електроопору. Від отриманих травм водій загинув на місці аварії до приїзду медиків.

ДТП перевернутый автомобиль

Трагічно завершилася і дорожньо-транспортна пригода в селі Латівка, яка сталася 4 лютого вдень. Водій вантажного автомобіля МАN, розвертаючись, скоїв наїзд на чоловіка, який переходив проїжджу частину в невстановленому для цього місці. Потерпілого каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де, на жаль, від отриманих травм він помер. Водія перевірили на стан сп'яніння - він був тверезий.

МАН

4 лютого вдень у селі Усатове, з вантажного автомобіля вилетіло запасне колесо і влучило в лобове скло легковика, який їхав у зустрічному напрямку. Водія легковика госпіталізували до лікарні, де медики діагностували йому перелом лицьового черепа, забій грудної клітки та легені. Водій вантажівки під час пригоди не зупинився і поїхав у невідомому напрямку. Зараз поліцейські його розшукують.

авария 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: