НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » П'яний водій спровокував ДТП у якому постраждала дитина

П'яний водій спровокував ДТП у якому постраждала дитина

П'яний водій довідав ДТП у якому постраждала дитина
Читати grad.ua у  

Внаслідок аварії, яка сталася вчора, 20 серпня, близько дев'ятої години вечора між селами Демидове та Михайло-Олександрівка, серед постраждалих малолітня дитина.

Попередньо встановлено, що 24-річний водій автомобіля «ВАЗ», рухаючись із села Демидове до села Михайло-Олександрівка, не впорався з керуванням та врізався у бетонну огорожу мосту.

Внаслідок аварії водія та його 11-річного сусіда, який перебував на пасажирському сидінні автомобіля, було госпіталізовано до районної лікарні. У чоловіка діагностували забиття ребер та грудної клітки, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у дитини – політравму, закриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Хлопчик знаходиться у комі.

Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що він був нетверезим, у його організмі виявили 3,36 проміле алкоголю.

Санкція статті, за якою затримали водія, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до восьми років. У рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Поліцейські встановлюють усі обставини події.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: