НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » ДТП із трьома постраждалими сталася в Одеській області

ДТП із трьома постраждалими сталася в Одеській області

ДТП с тремя пострадавшими произошло в Одесской области
Читати grad.ua у  

Аварія сталася вчора, близько 10-ї години вечора. Попередньо поліцейські встановили, що 44-річна водійка автомобіля Ford, виконуючи поворот ліворуч, не пропустила автомобіль ВАЗ під керуванням 62-річного водія, який рухався тією самою дорогою в зустрічному напрямку, внаслідок чого сталося зіткнення.

З місця ДТП каретою швидкої допомоги було госпіталізовано подружжя, що їхало в Жигулях, та 29-річну пасажирку Ford. Водієві ВАЗу медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітки та живота, переломи ребер, закритий пневмоторакс, його 61-річній дружині - політравму, а пасажиру Ford - закриту черепно-мозкову травму та рвану рану на обличчі. Водійка Ford не постраждала, її перевірили на стан алкогольного сп'яніння, за результатом якого вона була твереза.

На місці події працювали працівники слідчо-оперативної групи та сектор реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. Транспортні засоби поміщені нами на арештмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини ДТП.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: