НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » У Болградському районі внаслідок ДТП травмувалися п’ятеро людей

У Болградському районі внаслідок ДТП травмувалися п’ятеро людей

У Болградському районі внаслідок ДТП травмувалися п’ятеро людей
Читати grad.ua у  

Автопригода сталася вчора, 27 серпня, близько 12-ї години дня на автодорозі села Криничне. Повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські попередньо встановили, що 45-річна водійка автомобіля «FORD FIESTA», рухаючись у напрямку міста Болград, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем «FORD CONNECT», що рухався у зустрічному напрямку під керуванням 59-річного чоловіка.

З місця аварії були доставлені до районної лікарні з різними травмами водійка автомобіля «FORD FIESTA» і троє її пасажирів: 70-річна мати, 42-річна сестра та 13-річна донька. Також забиття грудної клітки отримала 58-річна дружина водія автомобіля «FORD CONNECT». Жінці надали медичну допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилася.

Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, отриманих учасниками пригоди, буде встановлений за результатами експертиз. Обох керманичів перевірили на наявність алкоголю в організмі – і чоловік, і жінка були тверезі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, правоохоронці становлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: