НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » 1 квітня театр «Маски» даруватиме подарунки на Дерибасівській

1 квітня театр «Маски» даруватиме подарунки на Дерибасівській

1 апреля театр «Маски» будет дарить подарки на Дерибасовской
Читати grad.ua у  

1 квітня в театрі «Маски» глядачам покажуть комедію - притчу «Одеський підкидьок». Квитки на виставу можна було придбати в касах театру, але як зауважив народний артист України Борис Барський, добрі, щирі сюрпризи в столиці «Гуморини» відбуваються і у воєнний час. Він розповів про подарунок, який театр «Маски» приготував жителям міста до свята сміху:

Ми проводили акцію в соцмережах, зверталися до людей, які мають матеріальну можливість потрапити до нас у театр, купити квитки. Однак матеріалізуватися в театрі в них ніяк не вийде. Бо вони в інших містах і в інших країнах. 

Наше місто прихистило дуже багато людей, які втратили житло, роботу, бізнес, наголошує Борис Барський. Нині велика кількість переселенців, які хотіли б прийти до театру «Маски», але не мають такої матеріальної можливості.

Ми об'єднали цих людей. Ті, хто мають матеріальну можливість, придбали квитки. І 1 квітня з 15:00, ми підемо по Дерибасівській і будемо роздавати ці квитки людям, які хотіли б прийти в театр, але не мають матеріальної можливості. По-моєму, це дуже душевна акція. І в нас усе вийде. Вийде зробити людей щасливими, тому що ми вміємо робити людей щасливими. 

Ті, кому пощастить 1 квітня на Дерибасівській отримати в подарунок квитки до театру «Маски», зможуть побачити одну з багатьох іскрометних, легендарних, витончених вистав, сповнених відомим одеським гумором.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: