НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Борис Барський про найближчі вистави та творчі плани театру «Маски»
Борис Барський про найближчі вистави та творчі плани театру «Маски»
Читати grad.ua у  

Навіть, коли здається, що світ довкола руйнується, потрібно знаходити в собі сили жити і сміятися. Страх людей паралізує, а сміх дозволяє рухатися далі та перемагати, – вважають професійні клоуни, артисти театру Маски. І запрошують глядачів на прем'єру.

Вистава «Єврей та Евридика» у репертуарі театру давно. Але цього разу перед глядачем його зіграє новий склад артистів, а тому й вистава буде зовсім іншою, – пояснює наш гість.

Вистави в театрі Маски дають переважно по суботах. Після робочого тижня це чудова можливість відволіктися і дозволити собі як слід повеселитися. Шостого серпня трупа зіграє виставу «Одеський підкидьок».

Народний артист України Борис Барський зізнається у глибокій любові до творів Георгія Голубенка. Ще один спектакль за книгою автора – «Руде місто» – у театрі «Маски» представлять 13-го серпня.

Веселі жарти та їдка сатира, тепла атмосфера та заряд гарного настрою – ось, що чекає на глядачів на всіх цих спектаклях. У складний час наше місто зберігає властиве йому почуття гумору. Зараз, коли йде війна – це особливо важливо, – упевнений комік.


Схожі новини

Коментарі