НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » 15-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться в липні

15-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться в липні

15-й Одесский международный кинофестиваль пройдет в июле
Читати grad.ua у  

ОМКФ відбудеться 12-20 липня 2024 року в Києві. Уже розпочинає прийом фільмів на участь у конкурсних програмах. Для подання заявки необхідно заповнити онлайн-форму, розміщену на офіційному сайті кінофестивалю.

До участі в Національній конкурсній програмі допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні українські фільми всіх жанрів, виробництво яких було завершене у 2023 або 2024 роках. Переможці Національного конкурсу визначаються в таких номінаціях: «Найкращий український повнометражний ігровий фільм» та «Найкращий український повнометражний документальний фільм».

До участі в Міжнародній європейській конкурсній програмі допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні європейські фільми всіх жанрів, виробництво яких було завершене у 2023 або 2024 роках. Переможець Міжнародного європейського конкурсу визначається в номінації «Найкращий європейський повнометражний фільм».

Фільми, подані для участі в конкурсних програмах, також можуть бути відібрані для участі у позаконкурсних програмах Кінофестивалю. 
Прийом заявок до Національної та Міжнародної конкурсних програм відкрито з 19 грудня 2023 року до 1 травня 2024 року.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: