НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » «Багатодітний батько» за 4 000 доларів: незаконна схема виїзду чоловіків за кордон

«Багатодітний батько» за 4 000 доларів: незаконна схема виїзду чоловіків за кордон

«Многодетный отец» за 4 000 долларов: незаконная схема выезда мужчин за границу
Читати grad.ua у  

Одеські поліцейські встановили, що в месенджері 30-річна мешканка Київської області розмістила оголошення про надання послуг із незаконного переправлення чоловіків через державний кордон України.

За 4000 доларів вона обіцяла посприяти в укладенні фіктивного шлюбу з жінкою, яка має на утриманні трьох неповнолітніх дітей. Це дозволяло б новоспеченому «багатодітному батькові» на законних підставах виїхати з країни. На пропозицію киянки відгукнувся одесит призовного віку.

Уже за кілька днів «сваха» привезла обраницю до Одеси, «молодята» подали заяву на укладення шлюбу до одного з відділів державної реєстрації актів цивільного стану. 32-річна «дружина» мала отримати за свою роль певну винагороду.

Поліцейські задокументували протиправні дії та затримали зловмисницю наступного дня, щойно та отримала від одесита 4000 доларів як оплату за свої послуги. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Жінці загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

У межах кримінального провадження фігурантку перевірятимуть на причетність до скоєння аналогічних злочинів, а також встановлюватимуть осіб, які вже могли скористатися її послугами.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: