НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одесит похуліганив у Березівському районі

Одесит похуліганив у Березівському районі

Читати grad.ua у  

Інцидент трапився минулими вихідними ввечері біля бару одного із сіл Березівського району. Поліцейські встановили, що 24-річний житель Одеси, який приїхав до родичів у гості, у стані алкогольного сп'яніння випадково штовхнув місцеву незнайому йому жінку. Це обурило її супутника, і чоловіки почали з'ясовувати стосунки між собою.

Під час конфлікту під'їхав родич фігуранта, щоб забрати його, і останній сів до нього в машину. Від'їжджаючи, правопорушник опустив автомобільне скло та здійснив кілька пострілів із травматичного пістолета, пошкодивши заднє скло ВАЗа, який був припаркований біля закладу.

Як розповіли в поліції, внаслідок стрілянини ніхто з людей на щастя не постраждав. У межах розпочатого слідчими кримінального провадження поліцейські розшукали правопорушника та вилучили в нього пістолет, а з місця стрілянини - гільзи, які направили на експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідчі дії тривають.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: