НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі затримали чоловіка, який стріляв у доставщика їжі

В Одесі затримали чоловіка, який стріляв у доставщика їжі

Читати grad.ua у  

Інцидент стався ввечері 4 травня. Про нього в поліцію повідомили мешканці будинку, які почули крики і постріл. Поліцейські встановили, що 48-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння в під'їзді багатоповерхівки, в якій мешкає, безпідставно влаштував конфлікт із 55-річним доставщиком їжі, коли той ішов до виходу сходами від клієнтів. Під час словесної перепалки зловмисник здійснив у бік незнайомця постріл із пістолета, але, на щастя, влучив у стіну, повідомили в поліції.

До приїзду поліції правопорушника тримали на місці події охоронці будинку. Поліцейські вилучили в чоловіка два пістолети невідомого походження. Перевірка на стан сп'яніння засвідчила, що норму алкоголю в його організмі перевищено більш ніж у 10 разів. Також під час огляду місця події слідчі вилучили гільзу та фрагмент металевої кулі в стіні, які разом із пістолетами направили на експертизу.

Правопорушника було затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у сферi оборони Пiвденного регiону повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться  про хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, iз застосуванням предмета, заздалегiдь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. За цей злочин чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: