НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Конфлікт зі стріляниною стався в Одесі

Конфлікт зі стріляниною стався в Одесі

Конфликт со стрельбой произошел в Одессе
Читати grad.ua у  

Увечері, 21 березня, на проспекті Гагаріна між водієм таксі та пасажиром виник конфлікт, під час якого таксист здійснив один постріл із пістолета в повітря і поїхав.

Поліцією було встановлено, що конфліктна ситуація сталася під час перевезення, коли пасажир закурив у салоні машини. Зупинивши автомобіль, водій сказав пасажирам вийти, проте клієнти наполягали на продовженні руху. Тоді водій дістав пістолет, вийшов з машини і зробив один постріл вгору. Перелякані пасажири вибігли з автомобіля, а водій поїхав у невідомому напрямку. Менш ніж за годину поліцейські встановили та затримали водія на одній із вулиць міста.

Під час огляду місця події та обшуку автомобіля таксі слідчі вилучили гільзу, предмет, ззовні схожий на пістолет, та магазин із кількома патронами до нього. Усе це буде направлено на експертизу, яка визначить їхнє походження. За словами водія, зброю та патрони до неї він придбав в інтернеті для самооборони.

Поліцейські затримали правопорушника в процесуальному порядку та під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури м. Одеси повідомили йому про підозру за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням зброї. Згідно із санкцією статті, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: