НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Інцидент зі стріляниною в центрі Одеси

Інцидент зі стріляниною в центрі Одеси

Инцидент со стрельбой в центре Одессы
Читати grad.ua у  

Інцидент стався на Привокзальній площі. 33-річний водій автомобіля Toyota не поступився дорогою 36-річному водієві BMW, який мав перевагу в русі. Водій на BMW наздогнав Toyota, зупинився перед автомобілем і вступив із водієм у словесну перепалку, яка супроводжувалася грубою нецензурною лайкою. У розпал конфлікту 36-річний чоловік дістав зі свого транспортного засобу страйкбольний привід і зробив кілька пострілів у відкрите вікно водійських дверей опонента. Пластикова кулька влучила чоловікові в шию.

Стрілець поїхав з місця події, а потерпілий написав заяву в поліцію і звернувся по допомогу до медичного закладу, де йому діагностували рану м'яких тканин шиї.

Наступного дня співробітники поліції встановили і розшукали того, хто стріляв. Страйкбольний привід у нього вилучили та направили на експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, а саме в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: