НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі юнак завдав ножового поранення незнайомцю

В Одесі юнак завдав ножового поранення незнайомцю

В Одессе юноша нанес ножевое ранение незнакомцу
Читати grad.ua у  

Подія трапилася вночі в одному з дворів на проспекті Добровольського. Про що поліцейським повідомили лікарі, які прибули за викликом очевидця. 34-річного потерпілого госпіталізували з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Наразі загрози його життю немає.

Поліцейські встановили, що компанія нетверезих молодиків, якій відмовили в магазині у продажу алкогольних напоїв, попросила незнайомих чоловіків придбати їм алкоголь. Ті відмовили, і юнаки почали проявляти агресію. Один із незнайомців зробив їм зауваження, зав'язалася словесна суперечка, під час якої 18-річний молодик дістав із кишені розкладний ніж і вдарив ним чоловіка в живіт.

Зловмисник намагався втекти, але йому завадив один з очевидців.

З місця події поліцейські вилучили достатньо доказів, які свідчать про причетність затриманого до злочину, зокрема й ніж.

Фігуранту повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Згідно з ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: